Huisman Medisch GOZ gecertificeerd

23 oktober 2023   |   
  • Delen

Een primeur bij Huisman Mediap: wij zijn als één van de eerste Nederlandse onderhoudsbedrijven in de medische sector bekroond met het Keurmerk Gecertificeerd Onderhoud Zorgsector (GOZ).  

Bedrijven die het GOZ-keurmerk bezitten, bewijzen dat ze kwalitatief werk leveren op het gebied van service en onderhoudswerkzaamheden.  

Wij zijn leverancier van high-end medische apparatuur in de zorg,  fysiotherapie en revalidatie. Om de goede werking en nauwkeurigheid van deze medische apparatuur te waarborgen, bieden we een uitgebreid pakket aan service, reparatie en onderhoud. Het GOZ-keurmerk – uitgereikt door onafhankelijke keuringsinstantie TÜV Rheinland – onderstreept ons streven om de hoogste kwaliteit service te bieden aan deze medische apparatuur die Huisman aan onze klanten leveren.

“Het team van Huisman is enorm trots op het behalen van het GOZ-keurmerk”,  Dat Huisman als één van de eerste onderhoudsbedrijven het certificaat behaald hebben – naast grote namen als Siemens Healt-care, Canon Medical Systems en Olympus Nederland – is een belangrijke mijlpaal voor de continuering van de service van Huisman.” 

Onderhoud aan medische technologie is in Nederland niet gereguleerd. Iedereen heeft het recht om een onderhoudsbedrijf te starten en soortgelijke werkzaamheden uit te voeren. Hierop wordt geen toezicht gehouden. Met het GOZ-keurmerk zijn onze klanten verzekerd dat service en onderhoud aan hun apparatuur en software voldoet aan de hoogste normen en richtlijnen die zijn vastgesteld voor onderhoud binnen de medische sector.

https://www.keurmerkgoz.nl/index.php/voor-bedrijven/gebruik-van-het-beeldmerk

23 oktober 2023   |   
  • Delen

Meer nieuws

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.