Menu

Henriëtte Lenders van harte welkom als Coördinator Verkoop Binnendienst bij Huisman Medisch

4 juni 2020   |   
  • Delen

Per 1 juni 2020 hebben wij onze nieuwe collega Henriëtte Lenders welkom mogen heten. Zij vervult de functie van Coördinator Verkoop Binnendienst bij Huisman Medisch.

Ik woon met mijn gezin in Wijchen en ben in mijn vrije tijd vaak in de tuin te vinden (en dan niet in een ligstoel). Op 13 mei 2020 vierde ik mijn 55e verjaardag, door Corona alleen met mijn gezin. Juist op die dag kreeg ik een telefoontje dat ik door was naar de 2e ronde van de sollicitatie. Geweldig, omdat ik zó het gevoel had dat deze functie mij op het lijf geschreven is.

In verschillende bedrijven heb ik coördinerende binnendienst functies uitgeoefend en nu mag ik mijn kennis en ervaring gaan inzetten op de binnendienst van Huisman Medisch in Tiel. Ik ben enorm enthousiast om te gaan samenwerken met mijn nieuwe collega’s.

De klant staat bij mij voorop. Het geeft mij veel voldoening als ik een klant goed heb geholpen. Daar doe ik het voor. Ook ben ik zeer gemotiveerd om commerciële successen te behalen. Ooit begon ik als coördinator bij een modebedrijf maar al snel werd deze werkgever verruild voor een leverancier van gassen en de laatste 15 jaar werkte ik bij een leverancier van medische hulpmiddelen. Genoeg overeenkomsten om mij helemaal thuis te voelen bij Huisman Medisch!

4 juni 2020   |   
  • Delen

Meer nieuws

AltijdAltijd

Omdat Huisman dag en nacht klaar staat voor haar klanten waar bereikbaarheid en flexibiliteit van levensbelang kan zijn.

HelderHelder

Omdat Huisman helder en transparant communiceert zoals begrijpbare facturen zonder verrassingen.

BehulpzaamBehulpzaam

Omdat Huisman haar klanten helpt tot ze geholpen zijn. Dat kan soms iets kosten maar helpen doen ze altijd.